Erkan Tan'dan CHP'li Erdem'e sert tepki

Gözaltına alınan Hüsnü Mahalli'yi Erkan Tan'ın hedef gösterdiğini söyleyen CHP'li Eren Erdem'e cevap gecikmedi. Erkan Tan, kendisine "gazeteci kılıklı" diyen Eren Erdem'e "Ben televizyonda milyonlara hitap ederken sen klozette oturuyordun" karşılığını verdi.

Erkan Tan'dan CHP'li Erdem'e sert tepki
Erkan Tan'dan CHP'li Erdem'e sert tepki
CHP'li Eren Erdem Hüsnü Mahalli'yi Meclis gündemine taşımış ve Erkan Tan'ın yaptığı eleştiriler ardından Mahalli'nin gözaltına alındığını iddia etmişti. CHP'li Erdem'in bu iddiasına Erkan Tan'ın cevabı gecikmedi.

'MAHALLİ GİBİ DÜŞÜNEN CHP'LİLER VAR'
Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılan Erkan Tan, 'CHP milletvekillerinden Erden Erem, TBMM Genel Kurulu'nda bu olayı bizim televizyonda yaptığımız olaya bağladı ve 'Hüsnü Mahalli yalnız değildir' dedi. Hüsnü Mahalli gibi düşünen CHP milletvekilleri var. ' ifadesini kullandı.

'BU ADAM DİNİMİZE KÜFÜR ETTİ'

Halep'te yaşanan katliamı ve Hüsnü Mahalli'nin yaptığı skandal yorumları hatırlatan Erkan Tan, 'Bu adam dinimize küfür etti, diyanetimize küfür etti, birliğimize ve beraberliğimize küfür etti.' şeklinde konuştu.

'SEN KLOZETTE OTURUYORDUN' 
Yaptığı yorumlarla Mahalli'nin gözaltına alınmasının ilgisi bulunmadığını belirten Tan, aksini söyleyenlerin yalan söylediğini belirtti. Böyle bir gücü olsa önce Eren Erdem'i tutuklattıracağını ekleyen Tan 'Ben televizyonda milyonlara hitap ederken sen klozette oturuyordun' dedi.