Doğu'da Kar Çilesi, Ege'de Yaz Keyfi

Türkiye’nin doğusu ve batısında kar yağışı etkili olurken, Ege kıyılarında ise hava sıcaklığı 10 dereceye kadar ulaştı. Bodrum’da güneşli havayı gören vatandaşlar sahil kenarlarına giderek sıcak havanın tadını çıkardı.

Doğu'da Kar Çilesi, Ege'de Yaz Keyfi
Türkiye’nin Doğusundan Batısına tüm yurtta kar yağışı etkili olurken turizm cenneti Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Bodrum’da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sahil kenarlarına akın etti. Kafeteryaları dolduran az sayıda turist ve Bodrumlular güneşin tadını doyasıya çıkardı. Tüm yurdu etkisi altına alan kar ve soğuk hava Bodrum’u teğet geçti. Birçok bölge kar çilesi yaşarken, Bodrum’da ise güneşi gören sahile koştu.

Bodrum’da yazdan kalma bir gün yaşandığını belirten vatandaşlar, “Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldik. Hava çok güzel, biz de tadını çıkarıyoruz. Yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Hatta bazı vatandaşlar halen kısa kollu yazlık kıyafetler ile geziyor" dedi.

Meteoroloji’den edinilen bilgiye göre ise Bodrum’da hava sıcaklığının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA