Emet'in Ormanlarını İnceledi

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Emet İşletme Müdürlüğü ormanlarında incelemelerde bulundu.

Emet'in Ormanlarını İnceledi
Emet Orman İşletme Müdürlüğü Tetik Orman İşletme Şefliğine ait 2016 yılı tohumlama Kesimi programında yer alan 13 ve 14 nolu bölmeler Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından yapılan arazi programında yerinde incelendi.

Bölge Müdürü Adnan Kayım’a arazi programında Bölge Müdür Yardımcısı Muhammet Çolak eşlik etti. Arazi programında yapılan incelemelerde tüm üretim işlemlerinin bitirildiği, üretim artıklarının temizlendiği, tırmık ile ölü örtü temizliğinin yapıldığı, kabul edilebilir karaçam gençliğinin olmadığı alanlarda çapa işleminin yapıldığı görüldü.

13 ve 14 nolu bölmede yapılan inceleme esnasında sahaların birçok yerinde kabul edilebilir karaçam gençliklerine rastlanıldı.

Tetik Orman İşletme Şefliğinde inşaatı bitirilmiş ve inşaatı devam eden OGM logolu çeşmeler yerinde görüldü, gereken talimatlar verildi.

Daha sonra Emet Orman Emvali Satış Deposunda yapılan incelemeler de iş güvenliği, istifleme işlemleri, emvallerin boy çap sınıflandırılmasının kontrolü ve çevre düzenlemesi konusunda Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından talimatlar verildi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Bölge Müdürümüz Adnan Kayım, başta İşletme Müdürü Mustafa Karagöz olmak üzere İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, arazi programını sonlandırdı. (EFE)
Kaynak: İHA