İnegöl'deki Gerginlikte 4 Tutuklama
Bursa’nın İnegöl ilçesinde kuaföre pompalı tüfekle saldırı düzenleyerek 2 kişinin yaralanmasına ve gerginlik çıkmasına sebep olduğu iddia edilen 3’ü kardeş 4 kişi tukuklandı.

Silahlı saldırı sonrası Ahıskalılar ve doğu illerinden gelen vatandaşların oturduğu iki mahalle arasında gerginlik çıktı. Grupların toplanmalarının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bütün personel göreve çağrılırken, Bursa’dan çevik kuvvet ekibi ve TOMA aracı destek olarak geldi. Gruplar, gece saatlerinde emniyet ekiplerinin ikazları üzerine dağıldı. Dağılmak istemeyenlere ise müdahale edildi.
Kuaföre silahlı saldırı düzenleyen 3’ü kardeş toplam 4 şüpheli emniyet ekiplerince yakalandı. Saldırı şüphelileri 21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
