Mirgün Cabas'tan küstah paylaşım!

Beşiktaş'ta 27'si polis 29 kişinin şehit olduğu saldırının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yapan Mirgün Cabas skandal ifadeler kullandı. Şehitlerin acısı tazeyken alaylı ifadeler kullanan Cabas, gelen tepkiler üzerine de küstah tavrını sürdürdü.

Mirgün Cabas'tan küstah paylaşım!
Dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısında 27'si polis 29 kişi şehit oldu, 166 kişi de yaralandı. Saldırıya birçok tepki ve lanet mesajı yağarken, bazı isimler de terör üzerinden çirkin ifadeler paylaştı. Bunlardan biri, daha önce de bu tür olaylarda provokatif mesajlar paylaşan Mirgün Cabas.

Cabas, saldırının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajında skandal ifadeler kullandı. Şehitleri hiçe sayarak alay eden Cabas, 'Geçen gün bir arkadaşım anlattı. İstanbul'daki her bombadan sonra Beyrut'taki arkadaşları arayıp 'Buraya gel, burası güvenli' diyorlarmış ifadelerini kullandı.

Mirgün Cabas'tan küstah paylaşım!
Mesajına yoğun tepkiler gelen Cabas, özür dilemek yerine küstah ifadelerine devam ederek, 'Anlaşılan gücünüze gitti. Gitsin çünkü komik diye anlatmadım, can sıkıcı ve acıklı olduğu için anlattım. Siz de sıkılın' dedi.