Yeni Alt Geçitler Yapılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi’nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Başkan Mustafa Çelik’e yapılan sunumda öncelikle Kocasinan Bulvarı’nda yapılacak çalışmalar anlatıldı. Kocasinan Bulvarı’na yapılan köprülü kavşaklarla kesintisiz akan trafiğin devamı için Fuzuli Kavşağı, Tuna Caddesi Kavşağı ve Doğu Sanayi Kavşağı’na yapılacak kavşak düzenlemeleriyle ilgili Başkan Çelik’e detaylı bilgiler verildi.
Sunumda ayrıca Sivas Caddesi tramvay güzergahında 30 Ağustos Kavşağı ve Yıldızevler arasında araçlar için iki adet çengel alt geçit planlandığı, Mimarsinan Köprülü Kavşağı’nın sağına ve soluna da yine birer adet çengel alt geçit yapılmasının düşünüldüğü belirtildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılması düşünülen yeni tramvay güzergahları ile ilgili de detaylı bir brifing aldı.
