Marmaris Basınına 15 Temmuz Teşekkürü

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'teki açıklamasını takip eden Anadolu Ajansı Marmaris Muhabiri Sabri Kesen'in de aralarında olduğu 12 gazeteciye Kaymakam Celalettin Yüksel tarafından teşekkür belgesi verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'teki açıklamasını takip eden Anadolu Ajansı Marmaris Muhabiri Sabri Kesen'in de aralarında olduğu gazeteciler, Kaymakam Celalettin Yüksel tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gazetecilere belgelerini veren Yüksel, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk açıklamasını ve ardından Marmaris'te konakladığı otele suikast girişiminde bulunup ormana kaçan darbeci teröristleri arama çalışmalarını kamuoyuyla paylaşan gazetecilerin, özverili bir şekilde çalıştığını vurgulayan Yüksel, 'Sizler de mesleğiniz gereği o gece ve devamında yapılan operasyonlarda bulundunuz. Kamuoyuna bilgileri aktarma gayreti nedeniyle sizler için teşekkür belgesi hazırladık.' dedi.

Yüksel, konuşmasının ardından aralarında Anadolu Ajansı Marmaris Muhabiri Sabri Kesen'in de bulunduğu 12 gazeteciye teşekkür belgelerini verdi.

Kaymakam Celalettin Yüksel imzalı teşekkür belgesinde ise şu ifadelere yer verildi:

'Ülkemizi, cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli iradeyi, birlik ve beraberliğimizi yok etmek amacıyla 15 Temmuz 2016 günü yapılan hain darbe girişiminde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ilçemizde kaldığı otele yapılan hain saldırı gecesinde ve devamında vatan hainlerinin yakalanması için yürütülen operasyonlarda kamuoyunu bilgilendirmek için yaptığınız özverili habercilik çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.'
Kaynak: AA