Macera Parkı Hizmete Hazır

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan Macera Parkı hizmete hazır.

Parkta incelemelerde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak her alanda birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Saraçoğlu, Akkent Mahallesi yakınlarında yaptırılan Macera Parkının son testlerinin başarıyla tamamlandığını söyledi.

Şehzadeler Parkı alanına yapılan parkın maliyetinin yaklaşık 4 milyon lira olduğunu aktaran Saraçoğlu, şunları kaydetti:

'Kütahya Belediyesi olarak bölgenin en büyük macera parkını inşa ettik. Bu park sadece çocuklar için değil, aynı zamanda yetişkinlerin de hafta sonlarını geçirebileceği, stres atıp eğlenebileceği nezih bir park olacak. Park içinde çocukların eğlenirken ailelerinin de vakit geçirebileceği sosyal yaşam mekanları da bulunuyor. Parkta 150 metre gidiş 150 metre dönüş olmak üzere 300 metre uzunluğunda zipline parkuru, 90 metre uzunluğundaki farklı parkurlardan oluşan yetişkin macera parkuru, 13 metre yüksekliğinde serbest atlayış parkuru ve Türkiye'de ilk burada yaptırdığımız 550 metre uzunluğuna sahip ve yerden 5 metre yükseklikteki hava bisikleti parkuru bulunuyor.'

Saraçoğlu, Kütahya halkının en iyi hizmete layık olduğunu, bundan sonra da her yaşta vatandaşlar için hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA