Firmalara Ücretsiz Hizmet

Hatay’da Mehmet Katırcıoğlu ve Hatice Ekmekçi yönetiminde faaliyetini sürdüren firmarehberim.com sitesi ücretsiz hizmet veriyor.

Mehmet Katırcıoğlu, 2010 yılından itibaren Hatay genelinde bulunan 35 bin firma bilgisini tek tek internet ortamına taşıyarak ’hatayrehberim.org’ sitesiyle ilk firma rehberini oluşturduklarını söyledi.

Katırcıoğlu, “Hatay bölgesindeki firma bilgisini internet ortamına taşıyarak firmaların ve sektörlerin sanal ortamda müşteri ile buluşmasını ve tüketicinin dilediği aradığı firmalara ulaşmasını sağladık. 2016 Ocak ayı itibari ile firmarehberim.com ismini satın alarak Türkiye’nin yeni rehberi olma yolunda sitemizi firmarehberim.com adresine taşıdık. Şu anda Türkiye’nin 81 ili 950 ilçesi 33 bin mahallesinde 11 bin sektörü bünyemize kattık" dedi.

Kayıt kolaylığı

Sektördeki firmalara, şimdi ücretsiz firma rehberi olarak hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Katırcıoğlu, “Firmalara firmarehberim.com internet sitesine girip sitenin üst sağında bulunan firma ekle butonunu tıklayarak kendi il ilçe ve mahallesini seçerek 11 bin sektörümüzden kendisine uygun 3 sektörü belirleyip ücretsiz olarak firmarehberim.com sitesine kolayca kaydedebilmektedir. Firmalarımız dilerlerse ücretli üyelik yaparak kendi sektörlerinde faaliyet alanlarında il ve ilçelerinde daha üst sıralarda görünerek müşterilerini artırabilir” diye konuştu.

Kaynak: İHA