Turgutlu Belediyesi'nden Araç Tanıtımı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ tarafından Turgutlu’nun hizmetine sunulacak araçların tanıtımını yaptı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Ali Öztozlu ile Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Turgutlu Şube Müdürü İbrahim Kutar katıldı.
Araçların hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, “Daha iyi hizmet için daha donanımlı çalışmaya gayret eden MASKİ’nin araç filosunu genişletiyor olması memnuniyet verici. Yeni araçların halkımıza hizmet noktasında koordineli çalıştığımız Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye hayırlı olmasını, araçları kullanacak olan personellerimize de kazasız belasız bir çalışma diliyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Aslay ise, ciddi çalışma içerisinde oldukları Turgutlu’da donanıma dair eksikleri gidermeye gayret ettiklerini ifade ederek, “61 mahalleye sahip Turgutlu’nun dört bir yanına ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda da ihtiyaç duyulan hizmet araçlarımızı aldık, personellerimiz vasıtasıyla halkımızın hizmetine sunduk. Su arızalarına dair anında müdahale için özellikle gerekli olan motorsikletlere ağırlık verdik. Tüm araçlarımızın hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
