'Karımı ağaç gibi görüyorum'

Beyaz TV ekranlarında başarılı sunucu Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Herşey Var' programına her perşembe olduğu gibi bu perşembe de canlı yayında birbiri ardına şok telefonlar geldi. Ama yayına bağlanan bir erkek izleyicinin itirafı herkesi hem güldürdü hem de şaşkına çevirdi.

'Karımı ağaç gibi görüyorum'
'Karımı ağaç gibi görüyorum'
Beyaz TV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Her şey Var' programına telefon bağlantısı ile katılan bir erkek izleyici canlı yayında öyle bir itirafta bulundu ki stüdyoda herkes şaşkına döndü. 

Yayına bağlayan erkek izleyici ' Karımı ağaç gibi görüyorum. Yanına yaklaşmak istemiyorum. ' dedi. Telefondaki izleyicinin itirafı karşısında ünlü sunucu Nur Viral ve stüdyodakiler şaşkına döndü.

Evlilik Terapisti Selin Karacehemnem'in hangi anlamda ağaç gibi gördüğünü sorması üzerine yayına bağlanan izleyici 'Benim için hiçbir şey ifade etmiyor. aksine başka birine aşığım ve onu kaçırmak istiyorum ' dedi. Duydukları karşısında başarılı sunucu şaşkına dönerken, Evlilik terapisti Selin Karacehennem ise hayatına böyle devam ederse iyi bir baba, iyi bir eş olamayacağını söyledi.