120 Kursiyere Girişimcilik Sertifikası
Çukurova Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kurslarında başarı gösteren toplam 120 kişiye törenle sertifika ve belgeleri verildi.

“İstihdama ciddi katkı yaptık”
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan kursiyerlerin şehir dışında ve Adana sınırlarında iş yerleri açtığını ve istihdama ciddi katkı sunduklarını ifade eden Başkan Çetin, “Projelerimizle istihdama katkı sağlamanın gayreti içindeyiz. İş yeri açan kursiyerlerimizin açılışlarına gidiyor ve hepsine ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorum. Bundan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Tüm kursiyerlerimize iş kollarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Çetin, başarılı kursiyerlere sertifikalarını ve başarı belgelerini verirken, KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen, “Adana’nın kötü talihini yenmek için Çukurova Belediyesi ile çok güzel bir adım attık. Bu duyarlı yaklaşım için Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığını da yürüten Sayın Başkan Soner Çetin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
