Karataş'tan Öğretmenler Günü Mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile alakalı basın açıklamasında bulundu.

İşsizlik, ahlaksızlık, yanlış yönlendirme ve magazin medyası arasında sıkıştırılmış evlatlarımızın içinde bulunduğu durum ve ailelerinin maddi imkanlarının sınırı hepimizin malumudur. Bütün olumsuzluklar içinde bir öğretmenler gününü kutluyoruz. Ancak gecenin en karanlık saatlerini sabaha en yakın zaman olduğunun da bilinci içindeyiz.
Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize olan güvenimiz sonsuzdur. Hz. Ali buyuruyor ki bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum düsturuyla, evlatlarımızın, öğretmenlerimizin gayretleri ile karanlığa bir kibrit çakacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inancımız tamdır milli birlik ve beraberliğimizin çözülme sürecine itildiği bu hassas dönemde, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç dimağların ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmesi uğrunda, bin bir güçlük içinde, yokluk, haksızlık ve adaletsizlikte maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden,yolundan şaşmadan tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizdir. Unutulmamalıdır ki, bu topraklarda insanlar bir atasının, birde öğretmenin elini öperler.
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelileri ile huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.
