Brad Pitt'e Yönelik Suçlamalar Düşürüldü

FBI, oğluna şiddet uyguladığı gerekçesiyle Pitt'e karşı açılan soruşturmanın kapandığını açıkladı.

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), yapılan soruşturma sonucunda Oscarlı oyuncu Brad Pitt'e herhangi bir suçlamada bulunulmayacağını duyurdu.

FBI tarafından yapılan açıklamada, 15 yaşındaki oğlu Maddox'a Fransa-Los Angeles uçuşu esnasında şiddet uyguladığı iddia edilen Pitt'e karşı herhangi bir suçlamada bulunulmayacağı bildirildi.

Pitt'i ve çocuklarını taşıyan uçakta geçen olayla ilgili soruşturmanın kapandığı belirtilen açıklamada, gerekli incelemelerin yapıldığı ve suçlamaların düşürüldüğü kaydedildi.

Medyada yer alan haberlerde, Pitt'in eşi Angelina Jolie'nin bu iddiaların ardından boşanma davası açtığı ve 6 çocuğunun velayetini istediği yazılmıştı.

Hollywood'un en ünlü çiftlerinden biri kabul edilen Angelina Jolie ile Brad Pitt, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 Eylül'de boşanma kararı almıştı.

Yaklaşık 10 yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'te evlenen çift, boşanma aşamasında 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşamıştı.

Pitt, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde ortak velayet talebinde bulunmuştu. Jolie'nin avukatı, yaptığı açıklamada çiftin yaşları 8 ila 15 yaşlarındaki çocukların velayetinin annede kalması ve Pitt'in de aile terapilerine devam etmesi konusunda geçici anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Kaynak: AA