Kocaeli'deki Cinayet

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişiyi tabancayla vurarak öldürdükleri ve yağma suçu işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kadıköy Mahallesi Kenan Hulusi sokakta M.Ö. ve Y.Ö'nün ikametine M.T. ile O.S, E.A. ve E.Y'nin geldiği kaydedildi.

Bu kişilerin kapıyı kırarak içeriye girdikleri ve burada yaşanan tartışma sonucunda M.Ö'nün tabancayla ateş ettiği M.T'nin burada hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada, olayda O.S'nin diğer şüphelilerden Y.Ö'nün cep telefonunu yağmaladığının tespit edildiği belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

'Kasten öldürme olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ö, bu sırada yanında bulunan Y.Ö. ile yağma olayını gerçekleştiren O.S, E.A. ve E.Y. yakalanmıştır. Şüphelilerin yapılan sorgularında, olayın daha önceden mahallede aralarında yaşadıkları bir tartışma neticesinde meydana geldiği anlaşılmıştır. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen zanlılardan M.Ö. ve O.S. tutuklanırken, Y.Ö, E.A. ve E.Y. serbest bırakılmıştır.'

Kaynak: AA