Sabiha Gökçen Seferleri Yoğun İlgiyle Başladı

Kocaeli Büyükşehir iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki karşılıklı otobüs seferleri başladı.

Sabiha Gökçen Seferleri Yoğun İlgiyle Başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı’na başlatılan 250 No’lu hatta otobüs seferlerine başlandı. Sabiha Gökçen’den yurt içi ve yurt dışına uçacak Kocaelililer, Otogar’dan başlayan ilk seferlere yoğun ilgi gösterdi.

İzmit Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki seferler, günün 24 saati kesintisiz olarak her saat başı yapılıyor. 60 ile 90 dakika arasında süren yolculuk ile vatandaşlar güvenli bir şekilde havalimanına ulaşıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşımda Büyükşehir’in araçlarını tercih eden yolcular, hizmetten oldukça memnun olduklarını belirtti.

Her hafta havalimanına gittiğini ifade eden Coşkun Turhan, “Çok güzel bir hizmet oldu. Daha önceden özel servislerle veya kendi aracımızla ulaşımı sağlıyorduk. Fakat bu hizmeti duyar duymaz ilk gün kullanmaya karar verdim. Büyükşehir Belediyesi’ne hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA