Engelsiz Yaşam Merkezi'nin Temeli Atılıyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli 3 Kasım Perşembe günü atılıyor.

Başkan Toçoğlu, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projede daha çalışmalarımızı başlatmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun şehrimize neyin sözünü verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Kısa süre önce ihalesine çıktığımız Engelsiz Yaşam Merkezimizin de temelini hep birlikte atacağız. Engelsiz Yaşam Merkezimiz hem engelli kardeşlerimiz hem de engelli yakınları için önemli bir işlev görecek. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Merkezimizin içerisinde spor salonu, eğitmen sınıfları, sosyal çalışmacı odaları, yemekhane, mutfak ve dinlenme odaları bulunacak. Burada 0-20 yaş grubundaki engellilerimize dönük eğitimler ve bakım hizmetleri gerçekleştirilecek. İnşallah merkezimizdeki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayıp şehrimize kazandıracağız. Bu vesileyle 3 Kasım Perşembe günü 15 Temmuz Bulvarı üzerinde (Eser Okulu mevkii) gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
