Şimşek Ve Talipoğlu Halk Günü'nde

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Merkezinin başlattığı ’CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor’ konulu tanıtım çalışmasının finalini Çukurova Belediyesi’nin yapacağını belirterek, "Yaptığımız tüm hizmetler, Türkiye’deki diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor" dedi.

Şimşek Ve Talipoğlu Halk Günü'nde
Başkan Çetin’in düzenleği Halk Günü’ne CHP 22. dönem milletvekili Berhan Şimşek ve Gazeteci Tayfun Talipoğlu’da katıldı.

CHP Genel Merkezinin başlattığı ’CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor’ konulu tanıtım çalışmasının finalini Çukurova Belediyesi’nin yapacağını ifade eden Çetin, "Yaptığımız tüm hizmetler, Türkiye’deki diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor. Bunu gururla söylüyorum. 16 Kasım Çarşamba günü CHP Genel Merkezinde olacağız. 10 gün boyunca, Çukurova Belediyesi’nin tanıtımını yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da, çarşamba günü tanıtımımıza katılacak ve MYK toplantısı sonrası muhtarlarımızla bir araya gelecek" dedi.

"Halkın karşısına çıkmak yürek işidir"

Berhan Şimşek ve Tayfun Talipoğlu, Halk Günü’nü baştan sona ilgiyle takip etti, program sonunda izleyicilerle selamlaşmak için söz aldı. Program yapımcısı ve gazeteci Tayfun Talipoğlu, "Halk günü kolay iş değil. Halkın karşısına çıkmak yürek işidir. Bu bulunmaz bir nimettir, değerini bilin" diyerek salona seslendi.

"Belediye başkanlığı hakka ve halka hizmet için yapılır. Ben burada bunu görmenin onurunu yaşıyorum" diyen Berhan Şimşek, "Yönetim budur, özgürlük, demokrasi, adalet budur. Bu toplantıları yapmak, yürek ister. Soner Çetin, Çukurova’nın şansıdır. Allah tüm Türkiye’ye böyle belediye başkanları nasip etsin" şeklindeki konuştu.

Başkan Çetin’de, konuklara teşekkür ederek, "Belediye başkanlığından en çok zevk aldığım zamanlar, işte bu Halk Günleri. Halkla kucaklaştığımda dünyanın en mutlu insanı oluyorum" dedi.

"Başkan yardımcımı kimseye yedirtmem"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, son günlerde basına konu olan Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu’yla arasının açıldığı yönündeki haberlere de açıklık getirdi. Haberlerin yalan ve dedikodudan ibaret olduğunu belirten Çetin, "Başkan Yardımcım Ali Arslanlıoğlu gördüğünüz gibi arslanlar gibi yanımda. Arasına kara kedi mi girdi? Araları mı açıldı?" Şantiyede kavga mı ettiler? gibi çıkan haberlerin hepsi yalan ve uydurmadır. Bu süreçte kimin ne olduğunu çok iyi gördük. Sevinenler oldu, çeşitli beklentilere girenler oldu. Bu süreçte içimizdeki çürük elmaları gördük. Bunların hepsini, ihanetçileri içimizden ayıklayacağız. Yol arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Başkan yardımcımı da kimseye yedirtmem" diye konuştu.

Kaynak: İHA