Cevdet Yılmaz'a Yörex Daveti
Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Kalkınma eski Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a YÖREX davetinde bulundu.

YÖREX mükemmel bir organizasyon
Cevdet Yılmaz da YÖREX’in mükemmel bir organizasyon olduğunu belirterek, “YÖREX’te Türkiye’nin tüm tatlarını, dokusunu görme fırsatı bulmuştum. Benim unutamadığım bir etkinlikti” dedi.
YÖREX’in bu toprakların bereketine, emeğine sahip çıkma projesi olduğunu söyleyen Yılmaz, sosyal ve ekonomik yönüyle de desteklenmesi gereken bir organizasyon olduğunu kaydetti.
Yılmaz, YÖREX’te emeği geçen Çandır’a teşekkür ederken, bu yılki YÖREX’in başarılı geçmesini diledi.
Yılmaz’a Antalya ekonomisini anlattı
ATB Başkanı Çandır, ayrıca Cevdet Yılmaz’a TOBB’un Ankara’da düzenlediği 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’yla ilgili bilgi verdi. Antalya ekonomisin durumunu Yılmaz’a özetleyen Çandır, tarım ve turizmde yaşanan sıkıntıları anlatırken, borçlanma yapısıyla ilgili verileri paylaştı. İş dünyası ve hane halkının gelecek yıllara çıkmak için direncinin kırık olduğunu ifade eden Çandır, Antalya’nın ekonomik sıkıntıdan kurtulması için Antalya Yaklaşımına ihtiyacı olduğunu vurguladı.
