AASSM Sezonu Dany Brillant İle Açtı

Fransız sanatçı Dany Brillant, AASSM sezon açılışında İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), 2016-2017 sezonunun açılışını Fransa'nın en ünlü sanatçılarından Dany Brillant ile yaptı.

Konserde 'Le Dernier Romantique' adlı son albümünden şarkıları seslendiren sanatçı İzmirli sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Konserinde yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Tunus doğumlu sanatçı, çok kültürlülüğünü müziğine yansıtarak, Akdeniz ritimlerinden Fransız şansonlarına ve Porto Riko ezgilerine uzanan geniş müzik repertuarıyla hayranlarını büyüledi.

Konser sırasında öğrendiği Türkçe kelimelerle dinleyicileriyle iletişim kurmaya çalışan Brillant, konserinin bir bölümünde sahneden inerek hayranlarınının yanında şarkılarını seslendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da izlediği konserin sonunda İzmirli sanatseverleri sahneye davet eden Dany Brillant, hayranlarıyla dans ederek performansını tamamladı.

AASSM'nin konser dizisi 10 Ekim'de 'İzmir Oda Müziği Topluluğu', 18 Ekim'de 'Anadolu Solistleri', 24 Ekim'de Emel Mathlouthi, 25 Ekim'de ise 'Semplice Quartet' ile sürecek.

Kaynak: AA