Gültan Kışanak avukatlarıyla görüştü

Diyarbakır'da geçen salı günü gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki 'kısıtlılık' kararının kaldırılmasıyla avukatları ile görüştü.

Gültan Kışanak avukatlarıyla görüştü
Diyarbakır'da haklarında yürütülen soruşturma kapsamında Eş Başkan Fırat Anlı ile birlikte gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, 4 gün sonra avukatlarıyla görüşebildi.

5 GÜNLÜK KISITLILIK KARARI GETİRİLMİŞTİ

Diyarbakır'da geçen salı günü gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, halen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tutulurken, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, her ikisi için de 5 günlük 'kısıtlılık' kararı getirmişti.

KARAR KALDIRILDI, AVUKATLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Savcılık, bugün Kışanak için aldığı 5 günlük 'kısıtlılık' kararını kaldırdı. Kararın kaldırılmasından sonra bugün avukatları Cihan Aydın, Mehmet Emin Aktar ve Mesut Beştaş, Emniyet Müdürlüğüne giderek Kışanak ile görüştü.

SAĞLIK DURUMU VE MORALİ İYİ

Avukat Aydın, Kışanak'ın sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğunu söyledi. Avukat Aydın, Anlı ile görüşmek için de haber beklediklerini söyledi.