Müge Anlı dünya basınında!

Müge Anlı’ya yapılan tüyler ürpertici cinayet itirafına dünya basını da kayıtsız kalmayarak, birçok gazetede habere yer verildi.

Müge Anlı dünya basınında!
Geçtiğimiz günlerde Himmet Aktürk tarafından cinsel istismara maruz kalıp öldürülen 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın ölümü tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Canlı yayında Müge Anlı'ya yapılan tüyler ürpertici cinayet itirafına dünya basını da kayıtsız kalmayarak, birçok gazetede habere yer verildi.

MÜGE ANLI, IRMAK KUPAL CİNAYETİNDEKİ BAŞARISIYLA AVRUPA VE DÜNYA BASININDA YER ALDI!

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, ve ulusal gazetesi Independent ve Mirror; 'Canlı yayında 4 yaşındaki çocuğa tecavüz itirafı', 'Canlı yayında şok itiraf!', '4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiğini ve öldürdüğünü itiraf etti!' başlıklarıyla yer verdi. Habere, Müge Anlı'nın küçük kızın kaybolmasının ardında komşu Himmet Aktürk olduğundan şüphelendiğini yayında sorduğu sorularla cinayeti işlediğini itiraf ettirdiğini yazdı. Ayrıca, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için soruşturma konusunda uzmanlaşmış bir program olduğunun da altını çizdi. İngiltere'nin yanı sıra Amerika, Fransa, Londra, Birleşik Arap Emirlikleri, Yeni Zelanda, Hindistan ve Senegal dâhil birçok Avrupa ve dünya basınında habere yer verildi.

Müge Anlı dünya basınında!

Müge Anlı dünya basınında!

Müge Anlı dünya basınında!