Başkan Böcek, Gürsu Cemevi'nde İftar Verdi
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde hizmete açılan Konyaaltı Cemevi’nde, bölgede yaşayan Aleviler için iftar verdi.

İftar yemeği öncesi Alevi Dedesi Ali Rıza Erkan dua okudu. Muharrem ayının önemine değinen Erkan, birlik-beraberlik mesajı verdi. Başkan Muhittin Böcek, okunan duaların ardından Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi üyeleriyle birlikte iftar yaptı.
Yemeğin ardından Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Cemevi’ni gezdi. Dernek Başkanı Tahsin Akpınar ve beraberindeki heyetle birlikte Cemevi’ni gezen Başkan Böcek, “Allah’ın ayı Muharrem’ ilahi bereket ve feyzin, bolluğun ayıdır. Bu ay aynı zamanda Alevilerin matem ayı olarak da bilinir. Bu özel günde; bu son derece modern inşa edilen Cemevi’nde Alevilerle birlikte iftar yaptık. Ülkemizin her bir köşesinde barış ve huzurun hakim olmasını diliyorum” diye konuştu.
