Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Ergene Belediyesinden akülü ve tekerlekli sandalye yardımı.

Ergene Belediyesinin tekerlekli ve akülü sandalye yardımları sürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde kendilerine gelen yardım taleplerini değerlendirdiklerini söyledi.

Herkesin birer engelli adayı olduğu anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve bu konuda duyarlılığı artırmak adına çalışma yürüttüklerini kaydeden Yüksel, engellilere akülü ve tekerlekli sandalye yardımlarının devam ettiğini belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilgili birimlerin tekerlekli ve akülü sandalye taleplerini topladıklarını ifade eden Yüksel, 'İlçe genelinde bizlere gelen tekerlekli ve akülü sandalye müracaatlarını değerlendiriyoruz. Bunların yanında tespitlerimiz doğrultusunda da bu tür yardımlarımız oluyor. Hepimiz engelli adayıyız, bunu unutmadan engelli vatandaşlarımıza hizmetlerimiz sürüyor.' dedi.

- Yeni Sanayi Kooperatifinden Vali Ceylan'a ziyaret

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Dobrucalı, yaptıkları çalışmalar ve ileriye dönük projeleri hakkında Ceylan'a bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise kooperatifin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Ceylan, sivil toplum kuruluşları ve kooperatifler ile zaman zaman aynı projelerin içinde yer aldıklarını ifade ederek, 'Tekirdağ Valiliği olarak zaman zaman sivil toplum kuruluşları, dernek ve kooperatifler ile bir araya gelerek projeler içinde yer alıyoruz. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu ziyaretten son derece memnun oldum.' diye konuştu.
Kaynak: AA