5. Göbekli Tepe Maratonu

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek 'Göbekli Tepe Maratonu' 16 Ekim Pazar günü yapılacak.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek 'Göbekli Tepe Maratonu' 16 Ekim Pazar günü yapılacak.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, yaptığı yazılı açıklamada, kentte 5'incisini gerçekleştirecekleri Göbekli Tepe Maratonu ile atletizme olan ilgiyi arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Maratona yaklaşık bin kişinini katılacağını belirten Keşküş, şunları kaydetti:

'Bu organizasyonlar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü olarak sürekli olarak bunu devamlandırmak ve anlamlandırmak istiyoruz çünkü böyle önemli organizasyonlar kentimizle ilgili bilinirliliğin arttırılması açısından çok önemli etken olmakla birlikte sosyo ekonomik olarak da ilimize çok önemli katma değer katıyor. Bu organizasyona katılacak olan yaklaşık bin kişi gelip otellerimizde konaklayacaklar, esnaflarımızdan alışveriş yapacaklar, bizim tarihi yerlerimizi gezecekler ve bu da kentimize çok önemli katkı demek anlamına geliyor. Dolayısıyla pazar günü yapılacak olan 5. Göbekli Tepe Maratonu'na katılacak bin kişiyi inşallah en güzel şekilde misafir edeceğiz.'
Kaynak: AA