Cem Küçük: CHP'li vekiller yargılanmalıdır

Gazeteci - Yazar Cem Küçük, PKK ve FETÖ'nün kanallarına katılan CHP'li vekillerin yargılanması gerektiğini söyledi.

Cem Küçük: CHP'li vekiller yargılanmalıdır
Cem Küçük: CHP'li vekiller yargılanmalıdır
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında PKK ve FETÖ'nün kanallarına konuk olan CHP'li vekillerin tutumu ele alındı.

CHP'li vekillerin terörist kanallarına çıkmasını eleştiren Cem Küçük şu ifadeleri kullandı;

TERÖRİZME YARDIM YATAKLIK ETMİŞ OLMUYORLAR MI?

Eren Erdem, Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş Fethullaçı teröristlerin Kanaltürk'üne gidip bu kanal kapanmasın dediklerinde, terör örgütüne destek vermiş olmuyorlar mı? Bugün gazetesi, Millet gazetesi kapanmasın diye polisten jop yemek uğruna, onlarına savunanlar teröre destek vermiş olmuyorlar mı? 14 Aralık 2004'te Tahşiye Kumpası nedeniyle Ekrem Duman'lı tutuklanmak istediğinde, ona gidip destek verenler bu Mamut Tanallar, Eren Erdemler, Barış Yarkaşlar suç işlemiş olmuyorlar mı? FETÖ'ye yardım ve yataklık etmiş olmuyorlar mı? 

'KEMİKLERİ SIZLAMIYOR MU'

Kırmızı kitaba girdikten sonra bunu gazetelerinde yazı yazanlar, televizyonlarında yorum yapanlar ya da Sezgin Tanrıkulu gibi onlarca polisimiz, askerimiz şehit olurken, PKK kanallarına çıkmak suç değil mi? İMC TV'ye çıkmak, devleti suçlamak, devlet bu katliamları yaptı demek suç değil mi? Behçet Oktayların, Uğur Mumcuların kemikleri sızlamıyor mu? 

'YARKADAŞ TUTULANMALIDIR'

Fethullaçı teröristler nedeniyle ölmüş, öldürülmüştür Behçet Oktay. PKK yüzünden ölmüş ve öldürülmüştür Uğur Mumcu. Bu kadar net. Bu aklı başında olan herkes biliyor ancak CHP'liler Tayyip Erdoğan düşmanlığı yüzünden, bu PKK'lılara, bu Fethullaçılara yardım ve yataklık ettiler. Bunu Barış Yarkadaş yaptı, Eren Erdem yaptı, Mahmut Tanal bunların kanalarında yatıyordu. Bunlar suç değil mi? Bir hakim savcı bunları yargılamayacak mı zannediyorlar. Bu kadar insanımzı şehit olurken bu kanallara çıkmak suçtur. Kanaltürk, Bugün Tv, Zaman gaztesi bunlar terörizm kanallarıdır. Barış Yarkadaş 15 Temmuz'dan sonra Can Erzincan Tv'ye çıktıysa tutuklanmalıdır.