Başkan Hacı'dan, Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a Teşekkür

Kırklareli’nin Babaeski İlçe Belediye Başkanı Abdullah Hacı, kendisine alt yapı çalışmalarında destek veren Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür etti.

Başkan Hacı'dan, Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a Teşekkür
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Çorlu Belediyesi olağan meclis toplantısına katılarak altyapı çalışmaları süresince kendisine destek veren Çorlu Belediye Başkanı Dr. Ünal Baysan’a teşekkür etti. Başkan Hacı, “En zor anlarımızda çok değerli başkanım Ünal bey bizlerin yanında olarak zor, kötü günlerin gerçek dostu olmuştur” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’nın, Babaeski’nin altyapı değişimi esnasında her türlü malzeme, makine ve teçhizat temini konusunda katkıda bulunduğunu hatırlatan Başkan Abdullah Hacı, şunları söyledi:

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI BAYSAN’IN İSMİ CADDEYE VERİLDİ

Babaeski halkının gönlünde taht kurmuştur. Biz de değerli başkanımızın bu katkılarından dolayı adının, ilçemizde sonsuza kadar yaşatılabilmesi için, belediye meclisimizin 5 Ekim 2015 tarih ve 186 sayılı kararı ile ilçemiz Dindoğru Mahallesi’nde bulunan Demiryolu Boyu Sokak adının gerekli düzenlemelerin ardından “Dr. Ünal Baysan Caddesi” olarak değiştirilmesini oy birliği ile karara bağladık. Belediye başkanlıkları, makamlar gelip geçidir. Önemli olan gerçek, samimi dostlukların kurulmasıdır. Ünal Başkanım sadece bir Belediye Başkanı değil gerçek bir dost, mükemmel bir insandır. Kendisine ve Çorlu Belediyemize katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.”

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve meclis üyelerinin aldığı bu karardan ötürü kendilerine çok teşekkür ettiğini söyleyerek, “Büyük onur ve mutluluk duydum. Şahsım ve belediyemiz adına başta siz ve meclis üyeleriniz olmak üzere, değerli Babaeski halkına sevgilerimizi iletiyorum” diye konuştu.

Başkan Hacı, önümüzdeki hafta altyapı çalışmaları süresince kendisine destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da makamında ziyaret ederek, destek verdiği için teşekkür ziyaretinde bulunacak.
Kaynak: İHA