Sütlüce Cazibe Merkezi Oluyor
Cazibe merkezi haline gelen Beyoğlu’nda, bir işletme daha Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katıldığı törenle açıldı. Sütlüce’de hizmete giren Kafe Mecra; medya, siyaset camiası ve akademisyenleri bir araya getirecek bir konseptle hizmet verecek.

Açılış kurdelesini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Haser birlikte kesti.
Son on yılda Beyoğlu’nun en çok değerlenen mahallesi haline gelen Sütlüce’de hizmete açılan Kafe Mecra, özel çay ve kahvelerin yanı sıra mantı ve diğer yemek çeşitleriyle açılışa katılanların beğenisini kazandı.
MEDYA MENSUPLARI VE SİYASETÇİLER BİR ARADA
İş adamı Aydoğan Cevahir, AK Parti İstanbul Milletvekili Gazeteci Yazar Markar Esayan, Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, Gazeteci Yazar İlhan Efe’nin de katıldığı Kafe Mecra Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısı, Halıcıoğlu durağının arkasında hizmet verecek.
