200 Metrelik Uçurumda Can Pazarı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 200 metrelik uçuruma düşen araçta bulunan iki yaralı, ekiplerin 2 saatlik çalışmasıyla kurtardı.

Otomobilin içinden fırlayan sürücü Demirezen ve arkadaşı Yılmaz, kurulan istasyon ile güvenli bir alana alındı. Sedye ile yaklaşık 300 metre ormanlık alanda taşınan yaralılar, 2 saatlik çalışmanın ardından Fethiye Devlet Hastanesi’ne ulaştırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazazedelerin yardımına ilk koşanlardan olan çevre sakini Sezgin Çolak, “Evde tam yatacaktım, bir gürültü sesi duydum. Önce yağıştan dolayı taş düşüt sandım dışarı çıktığımda bağırarak yardım isteyen yaralıların sesini duyarak durumu sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdim. Sesleri duymasaydım ormanlık alandaki uçuruma yuvarlanan otomobil fark edilemeyebilirdi” dedi.
