Polis ve PKK'lıya aynı odada tedavi

Şamil Tayyar, PKK'lı ve yaralı bir polisin aynı odada tedavi gördüğünü söyleyerek, Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi'nin bu durumu açıklamasını istedi.

Polis ve PKK'lıya aynı odada tedavi
Polis ve PKK'lıya aynı odada tedavi
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Son Söz' programında gündeme dair açıklamlarda bulunan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yaşanan skandalı anlattı. 

Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde PKK'lı ile yaralı bir polisin aynı odada tedavi edildiğini söyleyen Tayyar ' Dicle Üniversitesi'nde HDP rüzgarı çok güçlü. Bunların bir kısmı da PKK ile bağlantılı. Örnek olsun diye anlatıyorum. Şırnak'ta yaralanmış bir polis kardeşimiz Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yatıyordu. Bizde bu kardeşimizi durumu ağır olduğu için Ankara'ya getirmek istedik. Başhekim bize onun Ankara'ya götürülmesinin çok riskli olduğunu söyledi. Bizde bunu ailesine illettik. Amcasının oğlu bize akrabasının yattığı odada PKK'lı teröristtin olduğunu söyledi.' dedi.

PKK'LILAR KAPIYA TEKME VURUP GİRİYORLAR

Polisin yakınlarının kendisine 'Hastane girişlerinde bize çok sıkı tutuyorlar, PKK yakınları kapıyı vurup giriyorlar. Biz içeriye girmeye çalıştığımızda almıyorlar.'  ifadelerini kullandığını aktaran Tayyar ' Şimdi düşünün o PKK yakınları içeride polisin solunum cihazınılı ve tıbbi olarak bağlı olduğu malzemeleri çekse ne yapacaksınız? PKK'lılara daha fazla ilgi gösteriliyor.' açıklamasında bulundu.

BUNU BANA AÇIKLASIN

Şamil Tayyar,  ayrıca hastanenin başhekiminin PKK'lıyla bir polisin nasıl aynı odada nasıl tedavi edildiğini açıklamasını istedi.

BEYAZ GAZETE