Şenol Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya MHP
Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Semra Doğan ve MHP
İnegöl Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan MHP
İnegöl Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram, “Birlik,
beraberlik ve
muhabbet bağımızı güçlendirecek bu programı yapmamıza öncülük eden herkese teşekkür ediyorum. Son günlerde Türkiye’de yaşanan terör olayları ve Türkmen kardeşlerimizin içinde olduğu durum sebebiyle bir çok yiğidimizi
şehit verdik.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak, Türk Milleti’nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, kadınlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi olmak üzere her bakımdan gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak istiyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatan ve milletiyle, bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumaya ve güçlendirmeye çalışmak için tutum sergileyeceğiz. Birliğimiz ve bütünlüğümüz daim olsun" diye konuştu.
MHP
Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Semra Doğan ise, bu kahvaltıların amacının birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.