Başkan Tok'tan İşçilere Yemek
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, işçilere yemek ikram etti.

Belediye çalışanlarını ailenin evlatları olarak gördüklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, etkili ve aralıksız olarak yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı sonrası kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personeline teşekkür etti.
BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR
Fen İşleri ve Temizlik Müdürlüğü çalışanlarının sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, “Samsun son 16 yılın en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya kaldı. Etkili ve aralıksız bir şekilde yağan kar ile verdiğiniz mücadelenizi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, tüm belediyeler tüm imkanlarını karla mücadele için seferber etti. Yoğun bir şekilde çalıştınız. Belediyecilik ekip işidir. Birlik ve beraberlik içersinde yoğun bir tempo ile mücadele verdiniz. Emeğinize teşekkür ederim. Sizler, hem yaşadığınız şehre, ilçenize ve İlkadım Belediyesi’ne katma değer üretiyorsunuz. Bunun değerini bilmenizi istiyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öğle yemeğini kendi elleri ile ikram ederek personeli ile birlikte yemek yedi.
