Manavgat'taki Cinayet

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl temmuz ayında bir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili 3 kişi tutuklandı Maktulün, alışveriş merkezinde tartıştığı çiftin yakınlarının azmettirdiği üç kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Tayfun Özmen'in evinin önünde av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 yaşındaki Özmen'in evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili inceleme başlatan polis, cinayetten 20 gün önce alışveriş merkezinde sıra yüzünden Özmen ile V.Ö ve eşi A.Ö. arasında tartışma çıktığını tespit etti.

Tartışmanın alışveriş merkezinin dışına da taşındığını belirleyen ekipler, olay sırasında Özmen'in, V.Ö'yü tartakladığı bilgisine ulaştı.

V.Ö ve A.Ö'nün konuyu yansıttığı aile bireylerinin, tanıdıkları Ö.G, O.G. ve U.V'yi, araştırarak adresini buldukları Özmen'i öldürmesi için azmettirdikleri iddia edildi.

Olayla ilgili V.Ö ve eşi A.Ö, Ö.G, O.G. ve U.V. ile B.Ö.Ö. gözaltına alındı.

İfade işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 6 zanlıdan olayı gerçekleştirdiği öne sürülen O.G. ile kendisine yardımcı olduğu iddia edilen U.V. ve Ö.G. tutuklandı. Diğer zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavaklı Mahallesi'nde geçen yıl 5 Temmuz'da bir arkadaşıyla dolaştıktan sonra evine gelen 28 yaşındaki Özmen, apartmana gireceği sırada av tüfeğiyle açılan ateş sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA