Batman'da Park Halindeki Ambulansın Yanması

Batman İl Sağlık Müdürü Bodakçi: 'Yaptığımız ilk incelemelerde yangının aracın elektrik aksamında olan bir arızadan olduğu düşünülmektedir. Kesin sonuç kriminal inceleme neticesinde çıkacağından tüm ihtimaller göz önünde bulundurulmaktadır'

Batman İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, gece saatlerinde park halindeki ambulansın yanarak kullanılamaz hale gelmesine ilişkin, 'Yaptığımız ilk incelemelerde yangının aracın elektrik aksamında olan bir arızadan olduğu düşünülmektedir. Kesin sonuç kriminal inceleme neticesinde çıkacağından tüm ihtimaller göz önünde bulundurulmaktadır' değerlendirmesinde bulundu.

Bodakçi, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi önündeki ambulansta çıkan yangının elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Ambulansın alev alarak kullanılamaz hale geldiğini anımsatan Bodakçi, açıklamasını şöyle sürdürdü:

'Yaptığımız ilk incelemelerde yangının aracın elektrik aksamında olan bir arızadan olduğu düşünülmektedir. Ancak kesin sonuç kriminal inceleme neticesinde çıkacağından tüm ihtimaller göz önünde bulundurulmaktadır. Emniyet ekiplerince detaylı bir inceleme ve tahkikat sürdürülmektedir.”

Bodakçi, sağlık hizmetlerinin aksamaması için ambulansın yandığı 19 Mayıs Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi önüne takviye ambulans gönderdiklerini kaydetti.
Kaynak: AA