AK Parti Yeşilli İlçe Meclisi Danışma Toplantısı

Yeşilli ilçesinde AK Parti İlçe Meclisi Danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar, partisinin Yeşilli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Dündar, AK Parti'nin temiz, ülkesini seven mazlumların ve dik duranların partisi olduğunu söyledi.

AK Parti hükümetlerinin, Türkiye’yi gıpta ile bakılacak bir ülke haline getirdiğini kaydeden Dündar, şunları belirtti:

'Ülkemizin bu şekilde büyümesini hazmedemeyen bazı kirli odaklar, ülkemize hem içerden hem de dışarıdan çeşitli saldırılar düzenlemektedir. Fakat bunların yaptığı tahribatlar yanlarına kalmayacaktır. Hükümetimiz bir dizi reform paketlerle özellikle bölgemizi ele alacak çeşitli yaptırım ve yatırımları en kısa zamanda hayata geçirecektir. Yalnızca sizlerden tek ricam, çalışmalarınızı büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirmenizdir. AK Parti’nin 14 yıldır bu ülkeye kazandırdıklarını her vatandaşımıza anlatalım. 1 Kasım Seçim Beyannamesinde yer alan konuları öncelikle kendimiz okuyup kavradıktan sonra halka tek tek izah edelim. Bu ülkeye geçmişte olduğu gibi bugün de sahip çıkabilecek tek partinin AK Parti olduğunu aşılayalım.'

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı Şehabettin Şafak ise, 'Partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vermek bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın hakkını savunmak da, onların yanında olmak da bizim görevimizdir' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA