Şamil Tayyar'dan Eren Keskin'e süper kapak

Dağa çıkmaktan başka yapacak bir şeyin kalmadığını söyleyerek halkı terörist almaya çağıran İnsan Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Eren Keskin'e Şamil Tayyar'dan kapak gibi bir yanıt geldi.

Şamil Tayyar'dan Eren Keskin'e süper kapak
Şamil Tayyar'dan Eren Keskin'e süper kapak
Beyaz Tv'de yayınlanan Son Söz programına konuk olan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 'dağa çıkalım' çağrısı yapan Eren Keskin'i ti'ye aldı.

Tayyar'ın 'Eren Keskin dağa çıkarsa PKK'ya en ağır darbe olur. Murat Karayılan ve Cemil Bayık' sözleri sunucu Ferda Yıldırım'ı şaşırtırken, Yıldırım Tayyar'a 'Neden?' diye sorarken Tayyar 'Eren Keskin dağa çıkarsa onlar teslim olabilir. 'Eyvah bu buraya geldiğine göre biz kaçalım' diyebilirler.' dedi.

SUNUCU ŞAŞIRDI KALDI

Sunucu 'Beni zor durumda bırakıyorsunuz. Bir hanım için orada böyle şeyler söyleniyorlar. Siz de savunmuyorsunuz derler ' derken Tayyar sözlerini şu şekilde sürdürdü;

BUNA NE SÖYLEYECEKSİNİZ
Düşünün önemli bir sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı yapıyor. Bildiği kadarıyla da avukat. Bunu ciddiye almanın da önemi yok. Bir hukukçu çözüm olarak dağı gösteriyor. Buna ne söyleyeceksiniz.

DAĞA ÇIKARSA KARAYILAN VE BAYIK TESLİM OLUR

Görüntülerini de gösteriyorsunuz. Dağa çıkarsa Murat Karayılan ve Cemil Bayık da teslim olursa PKK'ya da büyük darbe olur. Belki de bir kazanç olur. Belki de denenmesinde fayda var.

NE OLMUŞTU?

Düzenlediği saldırılarla bebekleri bile acımadan katleden terör örgütü PKK'yı sevindiren açıklamalara bir yenisi de İnsan Hakları Derneği (İHD) Başkan Yardımcısı olan avukat Eren Keskin'den gelmiş ve Keskin, attığı tweet'lerle 'dağa çıkalım' çağrısı yapmıştı.

BEYAZ GAZETE


Şamil Tayyar'dan Eren Keskin'e süper kapakEren Keskin'den skandal tweet