Doğu Anadolu'da Kar Yağışı
Doğu Anadolu Bölgesi’nde yeniden kar yağışı etkili olurken, Erzurum’da kar ve tipi dolayısıyla kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

Kar kalınlığı Palandöken’de 107, Konaklı’da ise 115 santimetre olarak ölçülürken, Erzurum’da son 2 gün içerisinde kar ve tipi nedeniyle yolları kapalı bulunan köy ve mezralardan 14 çocuk, 5 doğum ve 16 diğer hastalıklar olmak üzere toplam 35 hasta kar üstü araçları ve yol açma suretiyle kurtarılarak hastanelere kaldırıldı.
Erzurum’un Aşkale ilçesinde kapalı bulunan köy yolları Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aşkale Belediyesi ekiplerince tek tek ulaşıma yeniden açıldı. Yol açma çalışmalarının güç şartlar altında aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.
