Antalya'daki Cinayet Ve İntihar

Eşini öldürdükten sonra intihar eden ve beyin ölümü gerçekleşmesi ile organları bağışlanan polis memuru Ali Çınar'ın cenazesi, memleketi Giresun'da defnedildi.

Antalya'da boşanma davası açan eşini tabancayla öldürdükten sonra intihar eden ve beyin ölümü gerçekleşmesi ile organları bağışlanan polis memuru Ali Çınar'ın cenazesi, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Çınar'ın cenazesi, yakınları tarafından Görele ilçesine bağlı Şahinyuva köyüne getirildi. Çınar için Şahinyuva Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin ile vatandaşlar katıldı.

Çınar'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından aynı köydeki mezarlıkta toprağa verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Çınar, 19 Ocak'ta Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'ndeki evinde, boşanma aşamasında olduğu eşi Serap Çınar ile tartışmış, komşusuna giden eşini takip ederek, tabancayla vurarak öldürmüş, ardından intihar girişiminde bulunmuştu. Yakınları, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşen Çınar'ın böbreklerini, karaciğerini, pankreasını ve kornealarını bağışlamıştı.
Kaynak: AA