Şevkat Yerimdar 2, Başkent'te Gala Yaptı

Ankara’da çekimleri yapılan “Şevkat Yerimdar 2” filmi, Ankara Nata Vega Outlet AVM’de gala yaptı. Başkentli sinemaseverler, filmin galasına yoğun ilgi gösterdi.

Yönetmen Bülent İşbilen’in filmi Şevkat Yerimdar 2, Ankaralı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Nata Vega Outlet AVM’de yapılan galaya, film ekibi ve çok sayıda davetli katıldı.

Filmin oyuncularından Başak Parlak, çekimleri Ankara’da yapılan filmle ilgili, “Şevkat Yerimdar’ın birinci filmini izleyenler, ikinci filmin çekilmesi için bize ulaşıyorlardı. Biz de ikinci filmi çekmekten çok fazla keyif aldık. Yine Şevkat ve Pelin maceralarına devam ediyor olacak. İlk filmde birbirlerine aşık olmuşlardı, bu filmde evlenmeye karar verdiler ve bu filmde Şevkat Yerimdar’ın ve Pelin’in düğün maceralarını izliyor olacağız. Filmi Ankara’da çektik, Ankara’da bir düğün macerası var. Yine olmadık işler, bütün belalar Şevkat’i buluyor ve bunların içinden çıkmaya çalışıyorlar. Çekim sürecimiz çok keyifli geçti, Ankara’da olmak çok keyifliydi. Soğuktu, biraz üşüdük ama herkes çok yardımcı oldu. Ankara halkına teşekkür etmek isterim. Gelsinler, görsünler, umarım beğenirler” diye konuştu.

Filmde Şevkat Yerimdar karakterini oynayan Özgürcan Çevik, “Şevkat Yerimdar’ın ilk filmi seyirciden güzel tepkiler almıştı, biz de talep üzerine ikincisini çektik. Film Ankara’da çekildi. Eğlenceli bir çekim sürecinin ardından, 2 buçuk 3 ayı bulan, yer yer Ankara’nın soğuğuyla mücadele ettiğimiz bir çekim sürecinin ardından film seyirciyle buluşuyor. İlki biraz karakteri tanıtıcı bir filmdi, ikinci filmde artık herkesin Şevkat Yerimdar’ı tanıdığını varsayarak Ankara’da bir macera çektik. Güzel oldu, izleyenlerin beğeneceğini umuyorum” ifadelerini kullandı.

Nata Vega Outlet AVM Genel Müdürü Tahir Çelik ise, “Alışveriş merkezleri artık kültür merkezleri özelliği de taşıyor. Bizler de Nata Vega Outlet olarak, 2016’yı çok yoğun bir kültür yılı olarak görüyoruz. Geçen hafta Kahraman Tazeoğlu’yla bir imza günümüz vardı, bu hafta Ahmet Ümit’le var. Bugün ayrıca büyük oranı Ankara’da çekilen bir filme ev sahipliği yapıyoruz. Şevkat Yerimdar 2 Filmi’nin bütün oyuncuları burada, Ankara’nın protokol heyeti burada, hep beraber birazdan filmi izleyeceğiz. Ankara’da çekilen filmler bizim için önemli; çünkü biz Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesiyiz, bu haseple biraz daha önem veriyoruz. Çok güzel bir film olduğu yönünde gelen bilgiler var, biz de şimdi hep beraber seyredeceğiz ve yorumlarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA