Başkan Uğur'dan Çat Kapı Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesi kapsamında Burhaniye’de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Uğur'dan Çat Kapı Ziyaret
Burhaniye’deki ilk ziyaretini Zeliha - Mustafa Tınaz çiftinin evine yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Başkan Uğur, Tınaz çiftinin çocukları Gökhan’la sohbet etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Akbıyık’ın da yer aldığı ziyarette, uzman ekip aile ve Gökhan Tınaz’la ilgili Başkan Uğur’a bilgi verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ziyareti karşısında duygulandıklarını ifade eden Zeliha Tınaz, “Bugün bizim bayramımız, ne mutluyuz ki kapımızı açanlar var. Allah’a şükür devletimiz her şeyimizi veriyor. Sizlerden, devletimizden memnunuz” dedi.

Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin toplumdaki dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Uğur, Burhaniye’deki ikinci ziyaretini yeni çocukları olan Şerife- Zekeriya Malkoç çiftinin evine yaptı. Malkoç çiftinin yeni dünyaya gelen çocukları Muhammet Enes’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin özel hediye paketini, evdeki diğer çocuklara da oyuncak hediye etti.
Kaynak: İHA