Ürünlerini Kızak İle Ulaştırıyor

Küre esnaflarından olan Güngör Atay, işletmeciliğini yaptığı tüp bayisinde ki tüpleri müşterilerine kızak yardımı ile ulaştırıyor.

Ürünlerini Kızak İle Ulaştırıyor
Yol güzergahının aşılamadığı kimi mahalle aralarında yoğun kar yağışı ile mücadelede kızak ile taşıma yöntemini hayata geçiren Atay, uygulamanın müşteriler tarafından da beğeni kazandığını ifade ederek, "Bazı ara sokaklarımızda yoğun kar yağışı ve arazinin engebeli olması nedeniyle zorlandığımızı gördük, biz de ürünlerimizi daha hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırmak için böyle bir uygulamayı uygun bulduk. Yaptığımız bu uygulama müşteriler tarafından da takdirle karşılandı" dedi.

Müşteri memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Atay, "Kızak fikrinin kendiliğinden ortaya çıktığını dile getirerek, ‘’ Zaten kış şartlarında ilçemiz de çocuklar sıkça kızak kayarak karın keyfini çıkarıyorlar, biz de bunu iş hayatımızda kullanmak istedik, çok da olumlu tepkiler aldık" diye konuştu.

Bu şekilde; müşterilerinin de mağduriyetini ortadan kaldırdıklarını vurgulayan Atay, "Yaptığımız çalışma ile bir nebze olsun müşterilerimize fayda sağladıysak ne mutlu bizlere, müşterilerimiz bizlerin nimetidir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA