İzmir'de 'Diyanetine Sahip Çık' Eylemi

DiyanetSen İzmir Şube Başkanı Güzeldağ: 'Hilelerle, tuzaklarla ülkenin altına bomba koyanlarla, ülkenin dinini, imanını çalmaya çalışanları aynı kefeye koyuyor ve kınıyoruz'.

Diyanet-Sen İzmir Şube Başkanı İbrahim Güzeldağ, Diyanet İşleri Başkanlığına acımasız saldırılarda bulunulduğunu belirterek, 'Hilelerle, tuzaklarla ülkenin altına bomba koyanlarla, ülkenin dinini, imanını çalmaya çalışanları aynı kefeye koyuyor ve kınıyoruz' dedi.

İzmir İl Müftülüğü önünde 'Diyanetine Sahip Çık' başlığıyla basın açıklaması yapıldı.

Grup adına açıklama yapan Güzeldağ, ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen Diyanet İşleri Başkanlığına saldırı dilini kullananların iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olduğunu ifade etti.

Güzeldağ, şunları belirtti:

'Türkiye adına aydınlık yarınlardan bahsedebilmek için bizim bir ve bütün olmamız gerekir. Dillerinden kin dökülenlerin, Diyanete dair tek bir olumlu cümle kurmayanların, Diyanetin kucaklayıcı, yapıcı, aydınlatıcı ve aydınlık yüzünü görmeleri de imkansızdır. Hilelerle, tuzaklarla ülkenin altına bomba koyanlarla, ülkenin dinini, imanını çalmaya çalışanları aynı kefeye koyuyor ve kınıyoruz.'
Kaynak: AA