İstanbul Ve Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: 'Saldırılarla terör bir kez daha alçak ve karanlık yüzünü göstermiştir. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri nefretle kınıyorum'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İstanbul ve Diyarbakır'da terör örgütlerince yapılan saldırıları kınadı.

Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sultanahmet'te 10 kişinin öldüğü, 2'si ağır 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 1 şehit, 3'ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırıları gerçekleştirildiğini belirtti.

Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Karaaslan, şunları kaydetti:

'PKK bölücü terör örgütü üyelerince gece yarısı Çınar ilçesinde emniyet güçlerimize ve ailelerinin bulunduğu lojmanlara eş zamanlı düzenlenen saldırılarla terör bir kez daha alçak ve karanlık yüzünü göstermiştir. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri nefretle kınıyorum. Hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin, geçmişte olduğu gibi terörle mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkta devam edecek, terör hiçbir şekilde amacına ulaşamayacak.'
Kaynak: AA