Emek Sineması Twitter'da TT Oldu
Beyoğlu’nda Mart ayında kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanan tarihi Emek Sineması, Twitter’da "EmekSinemasıYenidenDoğdu" hashtagi ile TT (Trend Topic) listesine girerek, gündemin en çok konuşulan konularından birisi oldu.

"TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM"
Sosyal medya kullanıcılarının tarihi Emek Sineması’nın yeniden inşa edilmesiyle ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımların bazıları şöyle:
R.Sezer Katırcıoğlu: Beyhude protestolarla günlerce gündemi meşgul ettiler fakat Emek Sineması Yeniden Doğdu teşekkürler @AhmetMisbah Bşknm
Arzu Erdoğral: Emek Sineması tadilat yalanıyla kapatılıyor diyenler şu an renginizi harbi merak ediyorum Emek Sineması Yeniden Doğdu
Çağdaş Yıldız: Emek Sineması gerçekten tarihine yakışır hale gelmiş, yenilenmiş. Dünyadaki örnekleri gibi yeni bir çekim merkezi olmaya aday.
Canan Kuzu : Emek sineması çok şükür AVM olmadı, restore edilmiş yapanların ve yıkılmaması için mücadele edenlerin yüreğine sağlık
"2016’NIN EN BÜYÜK HEDİYE PAKETİ EMEK SİNEMASI"
Beyoğlu’nun tarihi simgelerinden birisi olan Emek Sineması yeniden inşa edilerek hayata döndürüldü. İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera projesi kapsamında inşa edildiği dönemin mimari özelliklerine uygun şekilde yeni mekanına taşınan Emek Sineması, 820 kişilik seyirci kapasitesi, bin 250 metrekarelik fuaye alanı ve teknolojik donanımıyla kapılarını Mart ayında sanatseverlere açmaya hazırlanıyor.
Tarihi Emek Sineması hakkında açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Beyoğlu için 2016’nın en büyük hediye paketi Emek Sineması’dır"
