Öcal Güven Tazeledi
Adana Oto Galericiler Sitesi Auto Center’in kurucu Başkanı İbrahim Öcal, yapılan genel kurul ile 4. kez başkan seçildi.

Öcal’ın yönetim kurulu listesinde Sami Yavuz, Ercan Doğucu, Osman Demirkol, Haydar Gürbüz, Murat Kurt ve Ramazan Ayyıldız yer aldı.
"KALİTEYİ ARTTIRMAK İSTİYORUZ"
2008 yılında temelleri atılan ve 280 işyerinin bulunduğu Auto Center’in kurucu Başkanı İbrahim Öcal, "Bu, hepimizin ortak zaferidir, hizmet ve icraatların devam isteğidir. Auto Center’de kurumsal bir hava oluştu. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımız zaten devam etmemizi arzu ediyor ve birlikte hareket etmek istiyorlardı. Yaptıklarımız da ortada. Bundan sonra Allah’ın izniyle yolumuza devam edip, siteye ve Adanalıya verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Öcal, bundan sonraki süreçte en önemli sitenin D-400 bağlantısının açılmasını sağlamak olduğunu da ekledi.
BAŞKAN ÖCAL’DAN TEŞEKKÜR
Eksikliklerin yüzde 90’ını giderdiği sitede, geri kalan hizmetleri tamamlayarak, önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Öcal, “Oto Center ve Oto Galericiler Odası, Adana’da tek vücut halinde galerici esnafımızın arkasında. Oda ve Sitede sağlanan bu güzel birliktelik, galerici esnafının sorunlarını çözmek ve iyi hizmet etmek için kaçınılmazdı. Bu birlikteliğimiz ve hizmet gücümüzle, Türkiye’ye örnek olacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ki yönetimlerde benimle birlikte görev alıp, sitemizi örnek alınacak hale getirilmesinde emeği olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
