Ortaköy Belediyesine İtfaiye Aracı

Ortaköy ilçesine 300 bin liralık itfaiye aracı tahsis edildi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy'ü ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Ceylan, belediye önünde halka hitap etti.

Milletvekili adaylığı sürecinde ilk ziyaret ettiği ilçenin Ortaköy olduğunu belirten Ceylan, "Sizlere seçimden önce hangi sözleri verdiğimizi iyi biliyoruz. Belediye başkanımızın seçilmesi ile neler yapıldığını görüyorsunuz. Ortaköy için her şeyi yapacağız. Altyapı ve kilit taşı çalışmalarımız bitmek üzere. Çorum-Ortaköy karayolunun ilk 35 kilometresi için proje çalışmaları tamamlandı. Kalan bölümü için proje çalışmaları yapılarak ihaleye verilecek" dedi.

Yaptıkları girişimlerle Ortaköy'e itfaiye aracı kazandırdıklarını bildiren Ceylan, "Ortaköy'e gelirken elimiz boş gitmeyelim dedik ve sizlere 300 bin lira değerinde bir itfaiye aracı ile geldik. Allah bu aracı yangında kullanmayı nasip etmesin ama yokluğunu da vermesin" diye konuştu.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de 56 yıllık bir ilçe olduklarını, ilk kez yeni bir itfaiye aracı kullanacaklarını söyledi.

İtfaiyenin ilçeye kazandırılmasını sağlayan Milletvekili Ceylan'a teşekkür eden İsbir, ilçenin diğer eksiklikleri için de destek beklediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Milletvekili Ceylan, itfaiye aracının anahtarını Başkan İsbir'e takdim etti. Törende kurban kesilerek dua edildi.

Kaynak: AA