Vali Güner'e Ziyaret

Yaklaşık iki yıldır Afyonkarahisar Valiliğinde Vali Yardımcılığı görevini yürüten Sabahattin Yücel, emekliliği nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner’e veda ziyaretinde bulundu

Yaklaşık iki yıldır Afyonkarahisar Valiliğinde Vali Yardımcılığı görevini yürüten Sabahattin Yücel, emekliliği nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner’e veda ziyaretinde bulundu.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, karşılıklı bilgi alış verişi sırasında Afyonkarahisar’da çok huzurlu ve en iyi şartlarda görev yaptığını hatırlatan Yücel, bu ortamın sağlanmasındaki mimarın Vali Güner olduğunu, bu anlamda kendisine saygı ve şükranlarını sunduğunu kaydetti.

İşinin ehli ve tecrübeli bir Vali Yardımcısıyla mesaisini paylaşmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Vali Güner, insanların bulundukları konum ve makamlarda baki olmadığını, herkesin bir gün bulunduğu makamı bir başkasına devredeceğini söylerken, önemli olanın geride bir eser bırakmak ve kendisinden en iyi şekilde bahsettirmek olduğunu belirtti.

Güner, bu anlamda Yücel'e başarılı çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederken, hayatının geri kalan kısmının sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: AA