Tütüncü'den Varsak Yaylası'nda

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, fiziki iyileştirmeler sağladığı Varsak Yaylası’nı ziyaret etti.

Tütüncü'den Varsak Yaylası'nda
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesinin yaylası olan Korkuteli’ndeki Varsak Yaylası’nı, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratları ve AK Partililer ile birlikte ziyaret etti. Kepez Belediyesi’nin fiziki iyileştirmeler sağladığı yayla gezisine meclis üyeleri Ali Fidan, Mehmet Yarbaş ve Musa Batu, Varsak Altıayak Mahallesi Muhtarı İsmail Şanlı, Varsak Menderes Mahallesi Muhtarı Durmuş Müjdat, Varsak Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Halil Yarbaş, Varsak Esentepe Mahallesi Muhtarı Nasuh Kula, Varsak Şelale Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karaman, Varsak Ayanoğlu Mahallesi Muhtarı Ahmet İltemir, Varsak Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır ve Ramazan Alanay, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, AK Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Dinç ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çivik katıldı.

YAYLALILARA YENİ SÖZLER VERDİ

Başkan Tütüncü, ilk olarak yaylanın pazar yerindeki dinlenme alanını gezdi. Park düzenlemesi yaptığı alanda yayla sakinlerine bir konuşma yapan Tütüncü, ardından asfaltlanan yayla yollarını denetledi. Bir başka dinlenme noktasının da park düzenlemesi yapılması ve yaylaya toplu ulaşımın sağlanması yönündeki talepleri de karşılayacakları sözü veren Tütüncü, programını ev ziyaretleriyle noktaladı.

VARSAK’I TURİZME AÇIYORUZ

Tütüncü, “Yollarıyla, parklarıyla, okullarıyla, spor, kültür ve sağlık tesisleriyle bambaşka bir Varsak oldu. Yeni bir adım daha atacağız ve Varsak’ı turizmin de önemli bir yeri haline getirelim dedik. Yıllardır atıl kalan Lyrboton Kome Antik Kentini turizme açıp, Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği bir yer olsun istiyoruz. Tüm bunlarla Varsak’a talep artıyor, güzel bir yerleşim yeri haline geliyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA