Bodrum Şehitlerine Ağlıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinden gelen şehit haberlerinin ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde diskolar kapanırken, tekneler yelken indirdi, şehir içi minibüsleri ise kontak kapatarak terörü kınadı.

Bodrum Şehitlerine Ağlıyor
Turizm cenneti Bodrum’da eğlence mekanları, 16 askerin şehit olması nedeniyle 3 gün boyunca programlarını iptal etti. Dükkanlarına bayrak asan mekan sahipleri terörü lanetledi. Günübirlik tur teknelerinin de 3 gün boyunca denize açılmayacağı öğrenildi. Şehir içi minibüsleri ise kontaklarını kapatarak eylem yaptı. Bodrum’un en ünlü mekanları olan Pasha Clup, Moss Clup ve Posh Clup kapılarını yerli ve yabancı turistlere kapatarak kulüp önlerine pankartlar açtı. Akşam saatlerinde yüzlerce vatandaş meydana inerek terörü lanetledi. Minibüsler ise meydana gelerek eylem yapan vatandaşları aldı. Yaklaşık 20’ye yakın minibüse binen vatandaşlar, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile şehir turu attı. Askeri kampın önünde duran vatandaşlar, İstiklal Marşı’nı okudu. Daha sonra yeniden minibüslere binen vatandaşlar, şehir turu atmaya devam etti.

BODRUM’DA EĞLENCE DURDU

Gümbet Barlar Sokağı başta olmak üzere birçok bölgede eğlence hayatı durdu. 3 gün boyunca yas ilan edilen Bodrum’da günübirlik tur tekneleri ise yerli ve yabancı turistleri tura çıkarmadı. Şehir içi minibüsler akşam saatlerinde kontak kapatarak hain saldırıyı kınadı. Restoranlar da canlı müzik organizasyonlarını iptal etti.

Pasha Club’ün sahibi Zeynel Kılıç, terörü kınadıklarını ifade ederek, “Eğlence mekanlarımızı kapatıyoruz. Hain saldırıyı kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Moss Clup İşletme Müdürü Semih Dönmez ise, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diyerek PKK terör örgütünü kınadıklarını ve eğlence mekanlarının kapılarını kapattıklarını söyledi.



TEK BAŞINA BAŞLADI, YÜZLERCE KİŞİ OLDU

Bu arada öğlen saatlerinde asker kıyafeti ile tek başına terörü kınayan bir vatandaşa destek veren halk bir anda çığ gibi büyüdü. Tek başına sessizce başlayan eylem, akşam saatlerinde yüzlerce vatandaşın katılması ile devam etti.
Kaynak: İHA