AK Parti'nin Kilis'teki Hedefi İki Milletvekilliği

AK Parti Kilis Milletvekili Aday Adayı Avukat Mehmet Atıcı, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde Kilis’ten 2 milletvekili çıkararak, Kilis’i mutlu yarınlara hep beraber taşıyacaklarını söyledi.

AK Parti'nin Kilis'teki Hedefi İki Milletvekilliği
Atıcı, 7 Haziran seçimlerinden sonra gelişen olayların baş sorumlusunun ‘herşeye karşı çıkan sorumsuz muhalefet’ olduğunu iddia ederek, “Muhalefetin tutumu nedeniyle koalisyon hükümeti kurulmadığı için ülkemiz erken seçime gidiyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yaşanan bu olayın bir daha tekrar edilmemesi için halkımız hem Kilis’te hemde ülke genelinde AK Parti’ye desteğini attıracağını ve seçimlerin daha hayırlı neticeleneceğini düşünüyorum. Seçmenlerden AK Parti’ye destek vermelerini Kilis’te iki milletvekilini yeniden AK Parti’ye kazandırılmasını istiyorum” dedi.

AK Parti’nin birlik beraberlik içerisinde olduğu zaman aşamayacağı engel olmadığını hatırlatan Atıcı, “Ben kendi adıma 1 Kasım seçimlerinin sonucu ilan edilinceye kadar partimizden kim aday olursa olsun, onun yanında olacağız. Aday arkadaşlarımızla kapı kapı gezeceğim. Benim felsefemde ben değil, biz vardır. Başarının sırrı biz olmaktan geçmektedir. Benim biz kastım tüm Kilis halkıdır. Daha mutlu yarınlar için halkımızın, birlik, bütünlük, huzurlu, barış içerisinde yaşamasına katkı sağlamak için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Bu kutlu yolda, şahsıma, aile büyüklerimize yakın akrabalarımıza, eş ve dostlarımıza destek veren değerli Kilis halkına sonsuz şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

MEHMET ATICI KİMDİR

1984 yılında Kilis’te doğdu, ilkokul ve ortaokul eğitimini Hasanceli Köyü’nde, lise eğitimini Kilis Lisesi’nde, Lisans Eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladıktan sonra 2004 yılında Gaziantep Barosu’nda avukatlık stajına başladı.

Avukatlık stajını tamamladıktan sonra yedek subay olarak askerlik görevini 2006 yılında tamamladı. 2007 yılında Gaziantep Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlığa başladı.

Aynı yıl Gaziantep’te Musabeylililer Kültür Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne üye oldu. Üyeliğinden sonra derneğin yönetim kademesinde birçok görev aldı. 2013 yılında yapılan olağan genel kurulda yönetim kurulu başkan yardımcısı seçildi. Halen aktif olarak Musabeylililer Kültür Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde başkan yardımcılığı görevi devam ediyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Atıcı, serbest avukatlık görevini sürdürüyor.
Kaynak: İHA